Open menu

2017: Ειδικός έπαινος κατά τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για την ιστοσελίδα του στην κατηγορία των Γυμνασίων στον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση.

webawards2017


2015: Ειδικός έπαινος κατά τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για την ιστοσελίδα του στην κατηγορία των Γυμνασίων στον 7ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση.

eid epainos-7DEEI-2015


2013: Ειδικός έπαινος κατά τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για την ιστοσελίδα του στην κατηγορία των Γυμνασίων στον 6ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση.

eid epainos 6DEEI 2013 mousiko sxoleio agriniou1


2009: Έπαινος «Εκπαιδευτικής Καινοτομίας» κατά τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου στον 1ο Διαδικτυακό Διαγωνισμό "Καλύτερη εκπαιδευτική ιστοσελίδα για το 2009", της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη Διάδοση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση (ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ). 

webawards 2009-1   webawards 2009-2


Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε και συντηρείται από τον Σαλταούρα Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ86.